Irene Wing Easton

Lezingen - Workshops

Met veel plezier geef ik lezingen (en workshops) in kinderdagverblijven, bibliotheken, centra voor Jeugd & Gezin, boekwinkels, beurzen, maar ook voor mensen die thuis iets willen organiseren.

Onderwerp

Bij de lezing ‘Moe is Moe maar voldaan’ vertel ik over de stress die moeders zichzelf en elkaar aandoen en komen de taboes binnen het moederschap aan de orde.
Het is daarbij mijn bedoeling (groot)ouders, verzorgers en andere geïnteresseerden een fijne avond te bezorgen door ze te laten lachen, ideeën op te laten doen en stof tot nadenken te geven. Natuurlijk wil ik de solidariteit tussen moeders onderling te bevorderen.
Eventueel kan in overleg de lezing of workshop rond een bepaald thema gehouden worden. Denk b.v. aan vakantie, basisschool, peuters, schrijven, zelf uitgeven of promoten van een boek.

Bij de lezing ‘Irene als schrijver’ komen anekdotes en ervaringen rond schrijven en uitgeven aan bod. Hoogtepunten, maar zeker ook blunders over de zoektocht naar een uitgeverij en het zelf uitgeven komen aan de orde. Natuurlijk vertel ik ook over hoe je een boek kunt promoten en hoe het schrijven van een roman of columns nou zo’n beetje in zijn werk gaat.

Lees de recensie van de Thoolse Bode.
Neem voor meer informatie contact op met mij, via een email!

Irene Wing Easton in actie

Signeren

In de pauze of na afloop kun je een boek aanschaffen, laten signeren en voorzien van een persoonlijke boodschap. Leuk voor jezelf of als (kraam, moederdag, verjaars, Sinterklaas, Kerst)cadeautje.
Kun je zo lang niet wachten, dan kun je het boek ook hier bestellen.

Recensie verschenen in Thoolse Bode, klik erop om deze in het groot te kunnen lezen.

Recente lezingen

Hiernaast 2 posters van recente lezingen door Irene Wing Easton!
Klik op de afbeelding om het groter te zien.

En 2 foto's die Irene Wing Easton in actie laten zien tijdens de laatste lezingen!

Meet & Greet bij Dekker vd Vegt
Lezing bij De Notedop in Houten
© 2020 Irene Wing Easton | Design Vavendel | Neem contact op met Irene